قسمت دوم:خطرات ترکیبات شیمیایی محصولات آرایشی تجاری


9- پترو لاتوم:

پترولاتوم، یکی دیگر از مواد تشکیل دهنده محصولات آرایشی است و به عنوان عامل مرطوب کننده پوست در فرمولاسیون مواد آرایشی بکار می رود. این ترکیب در واقع یکی از مشتقات نفتی است و جذب پوست نمی شود. خود نفت به تنهایی برای پوست مضر نیست ولی مشتقات آنها مثل وازلین برای پوست بسیار مضر و سرطانزا می باشند. پس اگر مضر است، چرا تولید کنندگان در محصولات آرایشی از آن استفاده می کنند؟ برای اینکه مصرف کنندگان باور کرده اند این مواد خاصیت نرم کنندگی دارند ولی دلیل اصلی آن ارزان بودن آن است.

10- پروپیلن گلایکول:

پروپیلن گلایکول، یکی دیگر از مشتقات نفتی است و در اکثر محصولات آرایشی مثل کرم بعد اصلاح، بمب کفزا و کرم های پوست کاربرد دارد. از این ترکیب در تولید رنگ، کاغذ دیواری و چسب درز گیر نیز استفاده می گردد. این ترکیب بشدت تحریک کننده بوده و با مصرف طولانی مدت به کبد و کلیه ها آسیب می رساند.


11- کوپلیمر پلی وینیل پیرولیدون/ وینیل استات PVP/VA)):

این ترکیب یکی دیگر از مشتقات نفتی است. از این ترکیب در اسپری های خوشبو کننده استفاده می شود. تنفس آن برای ریه خطرناک است.

12- (4-1) دی اکسان 1-4-Dioxane :

یکی دیگر از مشتقات نفتی که در محصولات مراقبت از پوست و مو کاربرد دارد. عامل تحریک چشم، تحریک سیستم عصبی و ایجاد افسردگی، سردرد و سرگیجه و در صورت تنفس آسیب رسان به کبد و کلیه ها می باشد.


13- الکل:

بعضی از انواع الکل در محصولات آرایشی کاربرد دارند. مثل تونر و پد های ضد آکنه

الکل باعث سوزش و احساس سوزن سوزن شدن پوست می شود. الکل برای پوستهای حساس مناسب نیست و پوست را خشک می کند. مثل متانول، اتانول، ایزو پروپیل الکل که باعث ایجاد لکه های قهوه ای رنگ روی پوست می شود.

14- بنزالکونیوم کلراید:

این ترکیب یک ضد عفونی کننده است و در بسیاری از محصولات آرایشی مثل اسپری ها و محصولات موضعی استفاده می شود. این ترکیب بشدت تحریک کننده چشم و پوست و ریه ها می باشد. سایر خطرات این ترکیب هنوز نا شناخته است ولی برای نوزادان و زنان باردار، خطرناک تشخیص داده شده است.



خواص صابون گوگرد


قیمت : تومان
وزن : <-PostWeight->